Projektbeskrivning

NSS & Hallbyggarna Jonsereds

NSS (Nordic Shelter Solution) – en medelstor koncern med 9 ingående bolag i norra europa (bl a Hallbyggarna Jonsereds här i sverige). Koncernens marknadsgrupp var tre personer varav Tommy Anzelius fungerade som gruppens svenska del under 2011-2014.

Levererade övergripande designkoncept och har producerat flera strategidokument med tillhörande konsulttjänster för hela gruppen, bl a gällande domänhantering, varumärkesvård, varumärkesregistreringar etc.

NSS-alltogetherFramtagningen av Designmanual med en övergripande profilförändring (bl a översyn av alla ingående bolags logotyper) genomfördes under 2011/12. Ett arbete som även resulterar i att samtliga bolag i gruppen därefter fick en ny gemensam web-platform.

NSS Design Guide 2.0

Dokument Profilkläder

Var därefter delaktig i upphandlingsprocessen av web-platform, med lednings- & projektmöten i Finland och Danmark. framtagning av kravspec, kommentarer i urvalsprocessen mm.

Tog fram i samverkan med CRAMO & Skanska fram gemensamma dokument i partnerprojekt omkring konceptet ”Torra Byggen”. Förutom detta fungerade vi som produktionsenhet där vi löpande tog fram ett 30-tal olika trycksaker med flera språkversioner, presentationsmaterial, ombudspärmar, annonser och kampanjlogotyper.

Några av enheterna är i dag sålda till Ramirent, och ett nytt bolag i gruppen är Jonsereds Safety System. Spännande fortsättning följer…