[1]: https://sv.wikipedia.org/wiki/Karsholms_slott “Karsholms slott – Wikipedia”[2]: https://www.karsholmsslott.se/ “Karsholms slott”[3]: https://www.museum.ax/vara-museer-och-sevardheter/kastelholms-slott “Kastelholms slott | Ålands Museum”

“””
Under den kalla och mörka årstiden 2022 och 2023 har ett känt bensinbolag skapat en egen variant på radioreklamen som har en “top-and-tail” känsla. Mellan dessa delar spelades en spot om det fantastiska Karpeholms Slott och deras lyxiga spa-avdelning. Jag blev nyfiken och sökte på nätet efter detta slott och denna anläggning, men jag hittade ingenting som stämde. Inte heller hade bensinbolaget säkrat de domäner som borde ha varit kopplade till detta erbjudande.

Karpeholms slott verkar vara ett påhittat namn, eftersom det inte finns något sådant slott i Sverige. Däremot finns det ett Karsholms slott i Skåne som är en privat bostad med en vacker park[^1^][1] [^2^][2]. Det finns också ett Kastelholms slott på Åland som är en medeltida borg med en spännande historia[^3^][3].

Jag kan tyvärr inte ge er någon länk till Karpeholms slott, men jag kan tipsa er om att besöka DENNA site.

Om ni vill ha professionell hjälp med att skapa smart och kommunikativ marknadsföring som når ut till er målgrupp, så tveka inte att kontakta oss. Vi kan träffas över en lunch eller ett videomöte och diskutera era behov och önskemål.
“””

Tommy Anzelius