Mantorp Hästsportarena skriver partneravtal med Anzelius Information.

utdrag ur pressrelease till Affärsliv 21-08-18
Ett flerårigt samarbetsavtal finns nu på plats mellan hästsportarenan och Anzelius Information. En perfekt lösning då hästsporten ökar i popularitet och arenan gör nya fina framsteg.
  • Tommy Anzelius beskriver samarbetet som efterlängtat och ser verkligen fram emot höstens projekt.
Båda aktörerna känner till varandra sedan tidigare, då Anzelius Information har mångårig erfarenhet från bl a Norrköping Horse Show, 7-star spring tour och organisationer som SSOC och ny även Skogslotten och Hopp-SM 2021. De har under senare åren intensifierat sitt samarbete, bl a inför Hopp-SM:
  • Det var en omständighet som jag inte ska ta åt mig äran för, Men jag har sedan augusti 2019 jobbat med Hopp-SM 2021 och det var riktigt kul att det sedan kunde sammanföras för att läggas just här på Mantorp Hästsportarena.
Tommy Anzelius fortsätter berätta
  • Ledningen och jag har haft flera möten under 2020 och har även ”provat på” varandra genom att genomföra vissa projekt redan inna vi skrev avtal. Bl a så är jag ansvarig för framtagandet av den nya profilen och men del i arbetet med att bygga det varumärket.
  • Att sedan bygga Hopp-SM profilen så att det går väl ihop med Mantorp var ju ett fantastiskt trevligt uppdrag.
Det är alltså ingen slump att detta samarbetet kom till – flera projekt under ett års tid har lett fram till en gemensam skrivning och ett avtal som ska gynna båda parter.
Erica Rydell är partneransvarig och är den som är primära beställaren av tjänster.
  • Vi känner stor tilltro till det som levereras, och märker att vi har väldigt lätt för att kommunicera då Tommy har stor erfarenhet av både marknadsföring och hästsport. Fast han har erkänt att han är kass på trav, men han har lovat att bättra sig :-)
Erica berättar att tack vare de satsningar som gjordes för ett par år sedan så går verksamheten mycket bra och det finns massor av framtidsplaner som behöver både projektledning och kommunikationsstöd, något som de redan nu flaggat för inför hösten.
  • Bara det faktum att vi nu fick in Hopp-SM gör att vi känner oss ”ett år före plan” och då ska vi absolut inte läggas oss på latsidan – nu är det full fart framåt som gäller.

Mantorp Hästsportarena

Mantorp Hästsportarena är en arena i internationell toppklass för hästsport.
Ett Hästcentrum med attraktiv hästsport, trevliga miljöer & spännande evenemang. Arenans faciliteter passar även utmärkt för mässa och konferens. På Mantorp Hästsportarena hittar du också Mantorp Travskola som erbjuder en stor bredd av utbildningar inom både kör och rid för alla åldrar.

Anzelius Information AB

Tommy är en erfaren Art Director och Creative Director, och med mer än trettio års arbetserfarenhet hjälper han kunder både med analoga och digitala kanaler. Projekten handlar i grunden om visuella identiteter / branding och tar sig alla de olika utryck som kan tänkas skapa just den bild av varumärket som ska kommuniceras till mottagaren/kunden.
Stolt producent till varumärken som: AXE, Dove, Knorr, Kinder, Nutella, Ferrero Rocher, Göteborgskex, OLW, Hallbyggarna Jonsereds (NSS), Greencarrier, Norrköping Horse Show, SOS Alarm, Hasselblad, Mantorps Hästsportarena och andra.
Anzelius kan du bl a träffa på just Hopp-SM under helgen 13–15 augusti, som utställare vid hopparenan!